17 Mart 2013 Pazar

Deli deli kulakları küpeli

Kore dizilerine olan sevgim aksine pek kore filmleriyle alakam yok. Ama bu film hakkında (I'm a Cyborg but that's OK.) çok iyi şeyler okumuştum, ve zaten oldukça popüler ve bilinen bir filmmiş. O yüzden iyi ki izlemişim.

Filmin ismini okuyunca bilim-kurgu filmi zannedilebilir, konusunu okuyunca da tımarhanede geçen psiko-dram filan. Ama aslında tamamiyle romantik-komedi! Evet film tımarhanede geçiyor ama hastalar o bildiğimiz iç karartan tipten değiller. Hepsinin saçma sapan takıntıları var, ve her şey abartılmış :D Aralarındaki ilişkiler filan çok eğlenceli.
Tımarhaneden rastgele iki tip. Aynı zamanda sahnelerin dekoru da yer yer çok hoş.

Çok genel olarak anlatacak olursak kendini robot zanneden bir kızımız (young-goon) ve insanların yeteneklerini çaldığını düşününen bir oğlumuz(park il-sun) var. Bu oğlumuz aynı zamanda kimi zaman görünmez olduğunu da düşünüyor. Bütün bu tuhaflıkların sebebi, neden bu halde oldukları filmde açıklanıyor, orası da güzel olmuş.
                                O kaşlar beni de rahatsız etti baştan ama kız kendini robot sanıyor, biraz değişik olacak tabii
 İşte oğlumuz kızımıza aşık olur, kızımız ilk başta başka şeylerle kafayı bozmuş olduğundan farkedemez ama oğlumuzu o da sever. Sevecek tabii! Rain oynuyor sonuçta, ben tanıyamamıştım açıkçası, ama tüm film boyunca içimdeki tatlı tatlı kıpırtıların nedeni belli oldu. 
HINK!
Ayrıca filmdeki doktorlarda çok sevimliydi, öyle ciddi ve korkunç değillerdi, ve şu kız içimde ne kadar sempati varsa hepsini tüketti hepsinii.
OH BE! İnsan gibi güler yüzlü bir psikiyatrist.
Filmle ilgili en sevdiğim şeyle mutlu sonla bitmesi. Saçma sapan bir şey olacak diye korkuyordum açıkçası. İkisi de iyileşmiyorlar tabii, ama ikisi arasındaki duygusal ilişkinin daha doğrusu çocuğun kıza olan sevgisinin kıza ne kadar yardımcı olduğunu görmek çok güzel. Zaten ancak deli biri yardım edebilir o kıza, normal bir insan yapamaz.
Dünyayı yok etme planı ortaya çıkmak üzereyken...!
Boş vaktiniz varsa ve gülmek istiyorsanız izleyin derim ben ^^

Bu fincana vuruldum!! 
Ve filmdeki en güzel sahnelerden biri. Niye mi?? Çünkü Rain şarkı söylüyor, korece bir alman folklör şarkısı ama idare edicez artık ahhaasdjah.

2 yorum:

firewhiskey dedi ki...

Böyle okuyunca merak ettim. Bari izleyeyim :D

Unknown dedi ki...

Izle izle :D Sirf rain icin izlenir :D

Yorum Gönder

 
;